Spring naar content

Hoe gaat de sloop Smart Business Park?

Perry Geerts, uitvoerder van de werkzaamheden, vertelt dat ze tot nu toe netjes op schema liggen. “We hebben soms de zaterdag gebruikt om op schema te blijven. Daarover hebben we toen niet volledig gecommuniceerd en dat spijt ons. Voor de bouwvakantie (29 juli t/m 16 augustus) werken we niet meer op zaterdag. Mochten we daarna toch op zaterdag moeten werken, dan communiceren we dit in ieder geval via de website www.bouwenaanmerwede.nl.” 

Wat is er tot nu toe gedaan?

Vrachtwagen

 

We hebben de meubels (stoelen en tafels) uit de gebouwen gehaald en onder andere aan het MerwedeLab gegeven. Zij gebruiken dit voor de inrichting van gebouw M. Ook hebben we een aantal vrachtwagens met materiaal, zoals gipsplaten en isolatie uit de kantoorwanden, afgevoerd. Ook vloeren, kasten en keukenmachines zijn uit elkaar gehaald en afgevoerd.  Deze materialen kunnen ergens anders opnieuw gebruikt worden. Zo gaan de metalen naar schroothandelaren om het opnieuw te gebruiken. Er zijn een aantal bomen gekapt voor de sloopwerkzaamheden en de toekomstige nieuwbouw.  

Wat gaan we de komende weken doen?

Vanaf maandag 1 juli verwijdert aannemer Gubbels de dakpannen (zogenaamde ‘leien’). Deze werkzaamheden gaan ook tijdens de bouwvakantie door, want we willen deze werkzaamheden voor het nieuwe schooljaar afronden.  

Voorbeeld sloopkraan

 

Na de zomervakantie willen we beginnen met het verwijderen van de gebouwen. Dat gebeurt met een sloopkraan.  

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrows-cta

Mis niets

Schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.