Spring naar content

Welkom bij Bouwen aan Merwede

Welkom op de website Bouwen aan Merwede. Wij verwachten dit jaar de uitspraak van de Raad van State. Bij een positieve uitspraak kan de bouw van de woningen eind 2024 of begin 2025 starten.

De komende jaren bouwen we volop aan de nieuwe stadswijk Merwede. Bouwen aan zo’n grote, nieuwe wijk duurt jaren en zorgt voor hinder voor omwonenden, ondernemers in het gebied en het verkeer. Merwede wordt gebouwd door verschillende bouwbedrijven. Daarom vind je op deze website informatie over alle bouwactiviteiten die de komende jaren in Merwede plaatsvinden. Zo weet je precies welke bouwactiviteiten je wanneer en waar kunt verwachten.

In 2023 is gestart met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het uit elkaar halen (sloop) van de busremise, archeologisch onderzoek en het klaar maken van de grond voor de bouw. In de komende periode gaat een aantal ontwikkelaars deze voorbereidende werkzaamheden op meer plekken doen. En in mei start ontwikkelaar G&S& en Boelens de Gruyter met het uit elkaar halen van 8 gebouwen in het Smart Business Park aan de Kanaalweg 14-18.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrows-cta

Mis niets

Schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.